Productiviteitssoftware voor drukke professionals

BigHand productiviteitssoftware

Meer werk in minder tijd met spraakherkenning van BigHand

ICT Concept is vanaf 1 december 2014 uw exclusieve partner voor oplossingen van BigHand. Deze strategische samenwerking levert u als klant voordelen op gebied van technische ondersteuning, implementatie en klantenservice. ICT Concept ondersteunt, levert en beheert alle BigHand oplossingen, zoals productiviteitssoftware, digitaal dicteren, hardware en diensten.

Bekijk online meer BigHand animaties.

BigHand software 

BigHand helpt uw organisatie efficiënter te maken door ervoor te zorgen dat u op ieder gewenst moment en vanaf elke locatie uw documenten kunt samenstellen en uw taken kunt toewijzen aan de meest geschikte hulpbron. Het systeem stelt medewerkers in staat om de documenten sneller en efficiënter te leveren dankzij het gebruik van een uitgebreide workflow, prioritering en beheerpakket.

Bekijk de BigHand softwarematrix en vind de beste toepassing voor uw situatie.

BigHand hardware

ICT Concept levert complete end-to-end service op BigHand producten en diensten om het gehele proces voor u als klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze BigHand specialisten weten exact welke hardware het beste bij de BigHand software past én tegemoet komt aan de behoeften van de klant. BigHand software is geschikt voor de meeste dicteerapparatuur. ICT Concept werkt samen met Philips en Olympus, zodat u uit een reeks aan dicteerapparatuur kunt  kiezen. Alle modellen worden geleverd met 3 jaar garantie.

PHILIPS OLYMPUS

BigHand Diensten

De strategische samenwerking met ICT Concept zorgt voor unieke voordelen voor BigHand klanten. De nieuwe overeenkomst zorgt voor een nog betere samenwerking tussen beide partijen en zal zorgen voor een verdrievoudiging van de lokale technische ondersteuning voor BigHand software. Daarnaast is er meer capaciteit voor implementaties en hebben BigHand gebruikers toegang tot een landelijk accountmanagement, die de gebruikers in staat stelt te profiteren van een nog betere klantenservice. Binnen deze samenwerking zullen zowel een technisch medewerker als een accountmanager van BigHand deel uit gaan maken van ICT Concept om de kennis en expertise van de BigHand software te waarborgen.

BigHand voor uw organisatie

Neem contact op met onze BigHand specialisten voor advies op maat.

CONTACT