Kunnen nog niet al uw medewerkers thuiswerken? Wij helpen u graag dit snel te regelen!

Kunnen nog niet al uw medewerkers thuiswerken? Wij helpen u graag dit snel te regelen!

02/03/2020 -

Er zijn allerlei situaties waardoor u uw kantoor mogelijk tijdelijk wil sluiten en uw personeel thuis wil laten werken. Dit kan zijn in situaties zoals nu gebeurt met een virusuitbraak zoals COVID-19 (Corona virus), maar ook andere omstandigheden zoals een aanstaande verbouwing of een langdurende stroomonderbreking.

Gebruikers van het ICT Concept cloud platform kunnen met een cloud account veilig vanuit huis werken, zonder beperking van functionaliteiten.

Thuiswerken voor gebruikers die dit nog niet eerder hebben gedaan

Mogelijk heeft u gebruikers die voor het eerst gaan thuiswerken. Wij helpen u daarom graag de volgende zaken, in onderstaande volgorde, te regelen:

  • De gebruiker moet de beschikking hebben over een laptop, PC of Mac en een stabiele internetverbinding. Deze verbinding kan bedraad of draadloos zijn.
     
  • De gebruiker moet de beschikking hebben over onze Authenticator App. Hiermee kan men via twee-factor-authenticatie veilig inloggen op ons platform. Gebruikers die deze app nog niet hebben nemen contact op met servicedesk@ict-concept.nl of 088-0028481. Onze medewerkers helpen u graag met het downloaden en installeren van de app, alsmede het activeren hiervan.
     
  • Op de laptop, PC of Mac moet de SSLRDP app geïnstalleerd worden: u kunt de SSLRDP app downloaden via https://sslrdp.app/
    (Let op: sommige browser markeren de applicatie bij installatie als mogelijk onveilig. Deze melding is een zogenaamde “false positive”, de app is veilig om te installeren)

Thuiswerken voor gebruikers die dit vaker doen

U kunt de SSLRDP app downloaden via https://sslrdp.app/. Voor ondersteuning of vragen kunt u mailen naar servicedesk@ict-concept.nl of bel 088-0028481.De gebruikers die vaker thuiswerken hebben geen aanvullende instructies nodig. Wel wijzen we graag op de mogelijkheid om in te loggen via onze gratis SSLRDP app. Met deze applicatie voor Windows en Mac OS gebruikers heeft men versleutelde toegang tot het cloudplatform, met meer functionaliteiten en een betere performance dan de traditionele browser log-in.

(Let op: sommige browser markeren de applicatie bij installatie als mogelijk onveilig. Deze melding is een zogenaamde “false positive”, de app is veilig om te installeren)

Meer weten, of hulp nodig?

Wij helpen u graag met het regelen van het thuiswerken voor uw medewerkers. Neem contact op met onze servicedesk via servicedesk@ict-concept.nl, of bel 088-0028481.