Lid van de Lexxyn Groep

Lexxyn Groep

ICT Concept is partner in de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk.

De partners leveren proces-ondersteunende producten en diensten op het vlak van kantoorautomatisering, cloud computing, digitale spraakverwerking, documentmanagement, relatiebeheer, webdiensten, portals, digitalisering van archieven en telecommunicatie. Ook bieden zij speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde software.

De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor de juridische sector. Bij de Lexxyn Groep vinden zij één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en -diensten. De Lexxyn Groep bestaat uit: BigHand, Clip Consultants, Cloud Concept, Devoon, Epona Legal, Helder Telecom, ICT Concept en Trivium Software. Onder de vlag van “Lexxyn Groep” werken in totaal ca. 150 medewerkers samen om te voorzien in totaaloplossingen op het gebied van ICT in de juridische sector.

Kennismaken met de Lexxyn Groep partners? Wij stellen ze graag aan u voor:

 • BigHand

  www.bighand.com
  De oplossingen van BigHand helpen drukbezette professionals met hun stem documenten te creëren, e-mails samen te stellen, aantekeningen te maken en bijlagen toe te voegen. Daarnaast heeft BigHand een serie tools ontwikkeld op het gebied van spraakherkenning, taakdelegatie, documentaanmaak en workflowmanagement die professionals helpen om meer werk te verzetten of hun werk te vergemakkelijken. Zo kunnen organisaties efficiënter en effectiever werken en helpt BigHand om grote ideeën om te zetten in grote prestaties.

 • Clip Consultants

  www.clipconsultants.nl
  Architect en leverancier van CClaw. Biedt advocaten een compleet softwarepakket, waarmee zij hun kantoor optimaal en efficiënt kunnen inrichten en daarmee klaar zijn voor de toekomst. CClaw is de sterke basis van het softwaresysteem voor effectief digitaal dossierbeheer. Inclusief de mogelijkheid tot volledige integratie van de financiële administratie.

 • Cloud Concept

  www.cloudconcept.nl
  Cloud Concept levert en beheert de Private Cloud; hét platform voor Cloud diensten, conform de eisen in de juridische sector. Dit platform biedt het technische fundament voor de cloud diensten van Lexxyn Partners en resellers. Het biedt kantoren de waarborg dat zij zaken doen met een betrouwbare, Nederlandse organisatie. Ook geeft het zekerheid over de locatie van de datacentra. Het platform van Cloud Concept is opgebouwd met hard- en software in eigendom en eigen beheer.

 • Devoon

  www.devoon.nl
  Architect en leverancier van NEXTassyst, een compleet en toegankelijk softwarepakket voor notariskantoren van elk formaat. Functies als cliëntenbeheer, dossierbeheer, automatische productie van akten, formulieren en brieven, urenregistratie en financiële administratie zijn standaard. Daarnaast worden gegevens uit onder meer GBA, Kadaster en KvK geautomatiseerd ingelezen. Zo wordt een digitaal dossier gaandeweg het notariële proces nauwgezet opgebouwd.

 • Epona Legal

  www.epona.com
  Epona Legal begeleidt IT-trajecten en levert met ContactManager (CRM), DMSforLegal en Studieplanner softwareoplossingen die werkprocessen van de juridische professional optimaliseren. Risico's en kosten worden gereduceerd door het gebruik van standaard Microsoft applicaties en het standaardiseren van de IT-infrastructuur. Naar keuze op locatie, in de (private) cloud of in een hybride of volledig gehoste omgeving. De inzet van best practices voor digitale dossiervorming en relatiebeheer maken Epona een waardevolle partner om mee te werken.

 • Helder Telecom & ICT

  www.heldertelecom.nl
  Helder Telecom & ICT garandeert professionele en veilige bereikbaarheid voor de juridische praktijk. Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken; vandaag de dag twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. De laptop doet hierbij dienst als telefoon, de smartphone als werkplek. Voor de een de wereld op z’n kop, voor Helder heel normaal. Met het leveren van een kraakhelder portfolio zorgt Helder ervoor dat juridische professionals altijd in verbinding staan met de wereld om hen heen; veilig en zonder ruis op de lijn. De telefonie en werkplek oplossingen voor de juridische sector zijn gegarandeerd veilig, schaalbaar en innovatief.

   

 • ICT Concept

  www.ict-concept.nl
  ICT Concept ontzorgt kleine en grote juridische kantoren met heldere Packs, complete maatwerkoplossingen en volledig onderhoud en beheer van hun IT-infrastructuur. De combinatie van alles-onder-één-dak en inhoudelijke kennis en ervaring maakt ICT Concept de uitgelezen partner voor de jurist van vandaag en de toekomst. 

 • Trivium Software

  www.trivium.nl
  Architect en leverancier van FORTUNA en NEXTmatters, beide complete softwarepakketten voor de juridische praktijk. Met bijna 250 geautomatiseerde kantoren is FORTUNA de oplossing met de meeste gebruikers. Een pakket waarmee advocaten hun juridische, administratieve en financiële processen kunnen stroomlijnen. Zo biedt FORTUNA volledige integratie van boekhouding en dossiers, een module voor managementrapportages, een intelligente scanmodule gekoppeld aan digitale archivering, meertalige sjablonen en natuurlijk een naadloze koppeling met Outlook, Microsoft Office en andere externe applicaties.