Veilig werken zonder zorgen!

Security Pack

Digitalisering heeft de werkomgeving ingrijpend veranderd. Naast de fysieke omgeving is een digitale omgeving ontstaan. Net als de beveiliging van een pand of fysiek bezit, moet ook deze digitale omgeving goed beveiligd worden. Het Security Pack biedt u een betrouwbare maatwerkoplossing voor ICT-Security voor een vast bedrag per maand.

Download de brochure

Onderdelen Security Pack

Het Security Pack bevat alle producten, diensten en services die nodig zijn om voor uw specifieke situatie de ICT-beveiliging op het gewenste en noodzakelijke niveau te krijgen en te houden. U kiest zelf welke onderdelen van het pack voor uw organisatie van belang zijn. Zo stelt u op basis van uw situatie, wensen en vereisten uw eigen Security Pack samen. Daarbij voorzien wij u natuurlijk van deskundig en betrouwbaar advies. 

Het begint met inzicht

Om te weten welke risico's uw bedrijf loopt is inzicht nodig. Daarom start ieder traject met een nulmeting. Deze meting bestaat, afhankelijk van uw organisatie en wensen, uit meerdere onderdelen. Een aantal onderdelen van de nulmeting zijn de risicoanalyse, een aanval- en penetratietest en social engineering. 

De aandachtsgebieden

Het Security Pack is modulair opgebouwd. U kiest welke onderdelen nodig zijn voor uw organisatie. Aandachtsgebieden zijn onder andere:

Bewustwording
Digitale veiligheid begint met bewustwording. Vaak is de mens de "zwakste" zwakel. Een awareness training maakt medewerkers bewust van risico's en trucs en geeft informatie over databeveiliging op personeelsniveau.

Beleid
Beleid zorgt ervoor dat uw ICT-beveiliging op het gewenste en noodzakelijke niveau komt en blijft. Denk aan de beveiliging van toegang en gebruik van uw (netwerk)omgeving met als doel het voorkomen van verlies van bedrijfskritische informatie. Het Security Pack helpt om effectief beleid op te stellen voor de ICT-beveiliging voor uw organisatie.

Beveiligen
Het Security Pack omvat diverse oplossingen voor passende ICT-beveiliging. Om de veiligheid te waarborgen bieden wij beveiligingssoftware, scans en checks aan. Zo houdt u ook na de nulmeting inzicht in de kwaliteit van uw ICT-beveiliging.

Bewaken
Uw ICT-Security op niveau brengen en houden is niet gebaat bij een momentopname of een statische benadering. Houd inzicht in de voortgang door periodiek te controleren. Zo blijft uw inzicht in uw bedrijfsbeveiliging actueel en houdt u de vinger aan de pols.

Nieuwsgierig?

Meer weten over de mogelijkheden van het Security Pack voor uw kantoor? Belt u ons vandaag nog.

Direct contact

Bel: 088 002 84 82