Een veilig idee...

Werken in de Cloud

Het is even wennen, maar uw software en systemen staan een stuk veiliger in de Private Cloud bij ICT Concept. U sluit de zwakste schakel in de beveiliging van uw systemen uit: de menselijke factor. En u kunt op iedere pc, tablet of smartphone met internetverbinding beveiligde toegang krijgen tot uw kantooromgeving. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Referentie (video): ICT Concept en Cloud: Scholtens Advocaten

Extra waarborg continuïteit Cloudplatform

Als marktleider in de juridische sector, blijft ICT Concept zich voortdurend vernieuwen en verbeteren. Op het gebied van dienstverlening, Cloud werken en ICT veiligheid. Om deze voorlopersrol stevig te bevestigen heeft ICT Concept nu waarborgen ingeroepen voor de continuïteit van haar dienstverlening op het Cloudplatform. Hiertoe is een overeenkomst gesloten met de ‘Stichting Continuïteit Cloudplatform’ (SCC). Meer informatie over SCC leest u hier.

Werken in de Cloud? Denk aan ICT Concept

Werken in de Cloud houdt concreet in dat uw data centraal beheerd worden. Uw data staat gegarandeerd op eigen servers van ICT Concept. Conform de vereisten in de juridische sector, staan deze zwaar beveiligde datacentra op diverse locaties in Nederland. U sluit menselijke tussenkomst uit, u bent verzekerd van het hoogste veiligheidsniveau en minimaliseert de kans op verlies van uw data door brand of lekkage. Vooral wanneer u dagelijks werkt met privacygevoelige data is veilig beheer cruciaal.

In de juridische sector zijn Veiligheid en Beheersbaarheid de belangrijkste thema’s. ICT Concept adviseert u graag hoe u deze twee kernthema’s onder controle houdt. Ook met de huidige ontwikkelingen in mobiel werken en het gebruik van diverse mobile devices naast elkaar.

Uw ICT bij ICT Concept.

What’s in it for you?

Samenwerken met ICT Concept betekent inzicht en overzicht. Het geeft u de vrijheid uw medewerkers beveiligde toegang te geven tot die applicaties die zij nodig hebben voor hun specifieke werkzaamheden. Zo stemt u de gebruikerstools precies af op de medewerker in plaats van andersom en bespaart u met werken in de Private Cloud van ICT Concept geld en tijd en heeft u uw zaken netjes ondergebracht bij één IT-partner.

Uw vakspecifieke software en documenten in de Private Cloud bij ICT Concept:

  • Uitsluiting van risico van brand, lekkage of een crash van uw server én van menselijke tussenkomst (het grootste risico op verlies of misbruik van uw data);
  • Altijd en overal beveiligde toegang; op iedere computer met internetverbinding;
  • Ongeacht de mobile devices die in uw organisatie gebruikt worden;
  • Geen investeringen in dure en technisch geavanceerde IT-netwerken. U betaalt per gebruiker per maand een vast bedrag;
  • Professioneel ingericht datacenter met back-up op tweede locatie in Nederland;
  • Volledig beheer van uw IT netwerk, waardoor uw continuïteit gewaarborgd blijft;
  • Geen cafetariamodel! Dus geen verborgen kosten, toeslagen of nacalculaties.

ICT Concept biedt u diverse diensten om gemakkelijk en 100% veilig altijd en overal toegang te hebben tot uw kantooromgeving. Of u nu vanuit huis toegang wilt, onderweg via smartphone of tablet of via uw laptop of PC op uw kantoorwerkplek.

Denkt u aan veilig outsourcen van uw data in de Cloud?
Denk dan aan ICT Concept

Direct contact

Bel: 088 002 84 82