De specialisten die écht alles regelen

Over ons

Uw medewerkers willen gemak en betrouwbaarheid. Ze willen werken zonder ­beperkingen en zonder problemen. ICT is niet het vak van onze klanten. Storingen, trage ­hardware en gebrekkige ondersteuning leveren tijdverlies op. Dit leidt weer tot verlies van omzet, productiviteit en een lagere klant- en medewerkerstevredenheid.

ICT Concept biedt alles waardoor klanten geen last meer hebben van ­“gedoe” ­rondom ICT. Alles wordt geregeld. Wij bundelen onze kennis en producten met ­beheerdiensten en een Service Level Agreement tot Packs, voor een vast bedrag per maand. Daarnaast bieden onze Business Consultants ­organisatorische adviezen omtrent proces, organisatie, informatie en techniek.

Door onze Packs en Business Consultancy hebben klanten geen omkijken meer naar hun ICT. Ze kunnen zich richten op hun kerntaken en daardoor het maximale uit hun werk en zichzelf halen: ze kunnen succesvol zijn. De Packs bieden zekerheid en ­financiële voorspelbaarheid, en onze Business Consultants zorgen dat ICT en ­organisatie perfect op elkaar zijn afgestemd voor een optimaal resultaat.

Onze klanten over ICT Concept

ICT Concept ontzorgt haar klanten met duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wat zeggen klanten zélf over samenwerken met ICT Concept? Wij laten onze klanten graag aan het woord:

ICT Concept werkt voor TK Notarissen

ICT Concept en Notariaat: Van Hecke Houben Notarissen

ICT Concept en Advocatuur: Scholtens Advocaten werkt in de Cloud


ICT Concept is met diverse vestigingen in Nederland altijd in de buurt. Dagelijks staan onze professionals klaar om u van passend advies te voorzien, uw IT efficiënt en afgestemd op uw situatie te installeren en te beheren en u bij vragen op afstand of op locatie snel weer op weg te helpen. 

Meer weten over uw ICT door ICT Concept? Bel 088 002 84 82. Alles voor elkaar.