IT-advies en ondersteuning voor ondernemers

Over ons

ICT Concept ontzorgt honderden grote en kleinere ondernemingen in heel Nederland door professionele ICT oplossingen. Van werkplek IT, softwarebeheer, werken in de Cloud tot en met telefonie en internet. Plus het volledige pakket BigHand oplossingen voor digitaal dicteren, spraakherkenning en productiviteitssoftware. Een complete oplossing, waarmee we ook úw bedrijf volledig kunnen ontzorgen. 

Met ICT Concept is alles voor elkaar. Want ICT Concept is marktleider in de juridische sector en al vele jaren ICT specialist voor het mkb, accountancy, zorg en onderwijs. Als onafhankelijke adviseur en leverancier van ICT en spraakgestuurde workflow- en automatiseringsoplossingen weten wij precies wat een ondernemer nodig heeft. 

Onze klanten over ICT Concept

ICT Concept ontzorgt haar klanten met duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wat zeggen klanten zélf over samenwerken met ICT Concept? Wij laten onze klanten graag aan het woord:

KBS over BigHand door ICT Concept

ICT Concept werkt voor TK Notarissen

ICT Concept de beste keus voor juristen en de Cloud

ICT Concept en Notariaat: Van Hecke Houben Notarissen

ICT Concept en Gerechtsdeurwaarderij: Agin Timmermans

ICT Concept en Advocatuur: Scholtens Advocaten werkt in de Cloud


ICT Concept is met diverse vestigingen in Nederland altijd in de buurt. Dagelijks staan onze professionals klaar om u van passend advies te voorzien, uw IT efficiënt en afgestemd op uw situatie te installeren en te beheren en u bij vragen op afstand of op locatie snel weer op weg te helpen. 

Meer weten over uw ICT door ICT Concept? Bel 088 002 84 82. Alles voor elkaar.

ICT Concept: maatwerk en concepten

ICT Concept levert in veel gevallen maatwerk. Afgestemd op de huidige IT infrastructuur en de wensen van de ondernemer. Afhankelijk van uw situatie wordt gezocht naar een oplossing die exact aansluit op uw wensen. Wilt u ontzorging voor een vast bedrag per maand? ICT Concept ontzorgt u met ICT Concept Packs,  slimme oplossingen voor een specifiek onderdeel van uw infrastructuur. En middels Mijn ICT Concept heeft u altijd en overal inzicht in de status van uw ICT. Alles voor elkaar.

ICT Concept tot 2019 gecertificeerd conform ISO 27001 

ICT Concept werkt conform de standaarden van ISO 27001. Dat geeft u als klant zekerheid over de kwaliteit van de informatiebeveiliging door ICT Concept. De ISO 27001 certificering toont aan dat het managementsysteem van ICT Concept voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Meer weten over wat ISO 27001 betekent voor u als klant? Leg uw vragen gerust voor aan onze specialisten. Zij geven u graag een persoonlijke toelichting.