Uw IT: alles voor elkaar

ICT Concept Packs

Naast totale ontzorging, biedt ICT Concept diverse Packs voor zorgeloos werken:

Connectivity Pack

Het Connectivity Pack biedt u, als ontzorgmodel, een maatwerkoplossing voor uw internetverbinding en de beveiliging van uw infrastructuur. De ideale oplossing voor zowel thuis als op kantoor. Zo biedt Connectivity Pack u een compleet pakket voor een vast bedrag per maand.

Meer over Connectivity Pack

Cloud Pack

Altijd en overal uw bedrijfsgegevens beschikbaar? Dat kan met het Cloud Pack van ICT Concept. Compleet, overzichtelijk en veilig en uw eigen Private Cloud omgeving voor een vast bedrag per maand. Kies zelf welk Cloud Pack bij uw kantoor past. De specialisten van ICT Concept adviseren u graag.

Meer over Cloud Pack

Workplace Pack

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. Het Workplace Pack is ook weer afgestemd op uw situatie; voor een vast bedrag per maand.

Meer over Workplace Pack

Web Pack

ICT Concept verzorgt professionele websites gebouwd in Drupal. Want hoewel IT-beveiliging de aandacht heeft, staat men vaak niet stil bij de beveiliging van de online omgeving. Het Web Pack biedt een geïntegreerde oplossing om ook uw website en intraweb optimaal te beheren en beveiligen. Voor een vast bedrag per jaar.

Meer over Web Pack

Remote Back-up

Het is misschien even wennen, maar uw systeem en bestanden staan een stuk veiliger op de beveiligde servers van ICT Concept. U sluit niet alleen menselijke tussenkomst uit, maar ook tegen brand, lekkage, een crash of virussen bent u beter beschermd. In de zwaar beveiligde datacentra van ICT Concept, met een back-up op een tweede locatie, wordt uw data veilig beheerd. En uiteraard staan onze eigen servers gewoon in Nederland.

Meer over Remote Back-up

In-house servers

Er zijn situaties waarbij u er de voorkeur aan geeft beheer van uw data op uw eigen locatie te houden. Geen probleem. Voor in-house servers bieden wij u de juiste hardware en ondersteuning.

Meer over Automatisering en Software

Virtualisatie

Met virtualisatie beperkt u de hersteltijd bij grote storingen van 48 tot slechts 2 uur. Virtualiseren is het hardwareonafhankelijk maken van software. Een ware uitkomst voor bedrijven die zeer afhankelijk zijn van de continuïteit van de IT-infrastructuur. Klinkt dat als muziek in uw oren? Onze specialisten vertellen u graag alles over de voordelen van virtualisatie voor uw bedrijf.

Meer over Advies en Beheer

Direct contact

Bel: 088 002 84 82