Uw IT: alles voor elkaar

ICT Concept Packs

Naast totale ontzorging, biedt ICT Concept diverse Packs voor zorgeloos werken:

Cloud Pack

Altijd en overal uw bedrijfsgegevens beschikbaar? Dat kan met het Cloud Pack van ICT Concept. Compleet, overzichtelijk en veilig en uw eigen Private Cloud omgeving voor een vast bedrag per maand. Kies zelf welk Cloud Pack bij uw kantoor past. De specialisten van ICT Concept adviseren u graag.

Meer over Cloud Pack

Cloud 365 Pack

U wilt snel, eenvoudig maar bovenal veilig kunnen werken met de applicaties van uw voorkeur. Cloud software biedt juristen de vrijheid en flexibiliteit om altijd te kunnen werken, maar vraagt bijzondere aandacht voor veiligheid. Gebruikers moeten snel kunnen inloggen op diverse SaaS applicaties, en overal bij hun data kunnen. ICT moet vóór de organisatie werken, niet andersom.

Meer over Cloud 365 Pack

Communication Pack

In moderne organisaties is het belangrijk dat u, ongeacht waar u bent of achter welk apparaat u zit, altijd bereikbaar bent. Ook voor het onderlinge contact zijn goede software, video en audio faciliteiten van groot belang. Een heldere verbinding met uw cliënt, de rechtbank of andere relatie is cruciaal om uw werk te kunnen doen. Het Communication Pack biedt alles wat u nodig heeft om (online) te vergaderen, te bellen en samen te werken.

Meer over Communication Pack

Connectivity Pack

Het Connectivity Pack biedt u, als ontzorgmodel, een maatwerkoplossing voor uw internetverbinding en de beveiliging van uw infrastructuur. De ideale oplossing voor zowel thuis als op kantoor. Zo biedt Connectivity Pack u een compleet pakket voor een vast bedrag per maand.

Meer over Connectivity Pack

Printer Pack

Printen, kopiëren, scannen en faxen: professionele apparatuur is onmisbaar binnen uw kantooromgeving. ICT Concept introduceert het Printer Pack: een complete printoplossing voor een vast bedrag per maand.

Meer over Printer Pack

Workplace Pack

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. Het Workplace Pack is ook weer afgestemd op uw situatie; voor een vast bedrag per maand.

Meer over Workplace Pack

 

Vragen over ICT Concept Packs?
Neem contact op met Lucas Filott voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek