Uw IT: alles voor elkaar

ICT Concept Packs

Naast totale ontzorging, biedt ICT Concept diverse Packs voor zorgeloos werken:

Security Pack

Digitalisering heeft de werkomgeving ingrijpend veranderd. Naast de fysieke omgeving is een digitale omgeving ontstaan. Net als de beveiliging van een pand of fysiek bezit, moet ook deze digitale omgeving goed beveiligd worden. Het Security Pack biedt u een betrouwbare maatwerkoplossing voor ICT-Security voor een vast bedrag per maand.

Meer over Security Pack

Cloud Pack

Altijd en overal uw bedrijfsgegevens beschikbaar? Dat kan met het Cloud Pack van ICT Concept. Compleet, overzichtelijk en veilig en uw eigen Private Cloud omgeving voor een vast bedrag per maand. Kies zelf welk Cloud Pack bij uw kantoor past. De specialisten van ICT Concept adviseren u graag.

Meer over Cloud Pack


Connectivity Pack

Het Connectivity Pack biedt u, als ontzorgmodel, een maatwerkoplossing voor uw internetverbinding en de beveiliging van uw infrastructuur. De ideale oplossing voor zowel thuis als op kantoor. Zo biedt Connectivity Pack u een compleet pakket voor een vast bedrag per maand.

Meer over Connectivity Pack

 
Workplace Pack

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. Het Workplace Pack is ook weer afgestemd op uw situatie; voor een vast bedrag per maand.

Meer over Workplace Pack


Remote Back-up

Het is misschien even wennen, maar uw systeem en bestanden staan een stuk veiliger op de beveiligde servers van ICT Concept. U sluit niet alleen menselijke tussenkomst uit, maar ook tegen brand, lekkage, een crash of virussen bent u beter beschermd. In de zwaar beveiligde datacentra van ICT Concept, met een back-up op een tweede locatie, wordt uw data veilig beheerd. En uiteraard staan onze eigen servers gewoon in Nederland.

Meer over Remote Back-up


Printer Pack

Printen, kopiëren, scannen en faxen: professionele apparatuur is onmisbaar binnenuw kantooromgeving. ICT Concept introduceert het Printer Pack: een complete printoplossing voor een vast bedrag per maand.

Meer over Printer Pack

Direct contact

Bel: 088 002 84 82