Succesvolle tweede editie van PLEIT

Succesvolle tweede editie van PLEIT

15/10/2013 -

Op 8 oktober 2013 stond de Fabrique in Utrecht in het teken van PLEIT. De kennisdag over ICT voor de Juridische Praktijk. Inmiddels staan de foto’s en video online  zijn er meer dan 200 twitter berichten met #PLEIT2013 en @PLEIT_EVENT gepost, geretweet of beantwoord en is de evaluatiecampagne opgestart. PLEIT2013 gaat ook na 8 oktober gewoon door.

De organisatie kijkt terug op een succesvol event. PLEIT2013 is zeer geslaagd. De organisatie wil daarvoor alle ambassadeurs, sprekers, betrokkenen en natuurlijk de bezoekers van PLEIT2013 heel hartelijk bedanken. Met ruim 400 aanwezigen gedurende de dag heeft deze tweede editie van PLEIT de eerste editie in 2012 absoluut overtroffen.

Tijd voor de evaluatie. De organisatie betrekt u als bezoeker, ambassadeur, spreker of niet aanwezige graag in de beoordeling van PLEIT2013. Zowel het traject voorafgaand aan PLEIT2013, de kwaliteit op de dag zelf als de dagen erna. Want er zijn altijd verbeterpunten. En daarvoor vragen we uw input. In samenspraak met de Lexxyn Groep legt de organisatie van PLEIT2013 u middels deze evaluatie een paar korte vragen voor. Graag nemen wij uw suggesties en verbeterpunten ter harte voor PLEIT2014. Invullen van de evaluatie duurt ongeveer 3 minuten.