ICT Concept actueel

Nieuws

Alles voor elkaar met het Workplace Pack

14/02/2014 -

Voor ICT Concept is ontzorging van uw IT en het realiseren van kostenbesparing door efficiëntie het uitgangspunt. Eerder al ontwikkelde ICT Concept het Connectivity Pack om uw koppelingen met andere netwerken en internet volledig te ontzorgen. Om uw werkplek volledig te ontzorgen, heeft ICT Concept nu het Workplace Pack ontwikkeld.

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. Het Workplace Pack is ook weer afgestemd op uw situatie; voor een vast bedrag per maand.

Alles voor elkaar.

Werkt u nog met Windows XP?

Dan is het Workplace Pack in het bijzonder voor ú van toepassing.
Microsoft stopt per april immers de ondersteuning van Windows XP. Als u hierna Windows XP blijft gebruiken, zal uw PC wel gewoon blijven werken, maar loopt u kans dat uw werkstation snel kwetsbaarder wordt voor virussen en bedreigingen. Uw beveiliging is namelijk niet meer up to date te krijgen.

Neem dus contact op met de specialisten van ICT Concept voor meer informatie en advies op maat: 088 002 84 82.

Wat is het Workplace Pack

In het Workplace Pack zijn alle IT gereedschappen opgenomen voor een kostenefficiënte werkplek. U kunt het Workplace Pack volledig op uw situatie afstemmen, hoeveel 'werkplekken' uw kantoor ook heeft. 

  • HP apparatuur: PC, laptop of Thin Client;
  • Inclusief installatie, standaard Microsoft software, beheer, incident management en onderhoud;
  • Extra opties voor thuiswerken, back-up en inrichting;
  • Vervangende hardware;
  • Vast bedrag per maand, all-in.

Complete ontzorging door ICT Concept

Met het bieden van Packs, maakt ICT Concept uw IT efficiënt en beheersbaar. De komende maanden zullen meer Packs worden geïntroduceerd. Wij houden u hiervan graag op de hoogte. Wilt u meer weten over de maatwerkoplossingen van ICT Concept? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag.

ICT Concept, alles voor elkaar.