ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept organiseert Roadshows

25/02/2014 -

Dit jaar organiseert ICT Concept op diverse locaties in het land Roadshows over actuele thema's die spelen in de juridische sector. De eerste Roadshow wordt gehouden op dinsdag 25 maart a.s. in regio Noord.

Roadshow Noord

Tijdens de eerste roadshow op 25 maart zullen twee workshops worden geboden over "Werken in de Cloud; de mitsen en maren" en "IT Security". Veiligheid en digitalisering blijven cruciale thema's voor juristen. Door het bieden van Roadshows, brengt ICT Concept de kennis naar de markt; dichtbij de klant. Daarnaast blijven klanten inhoudelijk op de hoogte van de actualiteit en ontwikkelingen. En biedt deze middag volop tijd en ruimte voor nieuwe kennismakingen en het aanhalen van bestaande contacten.

Opgave per mail

Voor de eerste Roadshow zijn nog personal seats beschikbaar. Mail uw bedrijfsnaam, naam en functie naar Frank Sijpkes, Accountmanager Regio Noord. Wij sturen u dan graag een persoonlijke uitnodiging met alle informatie, inclusief exacte tijden en locatie.