ICT Concept actueel

Nieuws

Programma ICT Concept Roadshow Noord op 25 maart bekend

04/03/2014 -

Op dinsdagmiddag 25 maart trapt ICT Concept af met de eerste in een reeks inhoudelijke kennissessies. Deze kennissessies ofwel Roadshows worden aangeboden op diverse plaatsen in het land. Deze eerste Roadshow, op 25 maart, wordt gehouden in Drachten. Thema's van deze middag zijn:

  • De mitsen en maren van werken in de Cloud
  • ICT voor juristen: feiten en fabels over IT Security

Programma:

Tijdens de Roadshowmiddag wordt u in een paar uur tijd volledig bijgepraat over de belangrijkste thema’s voor juristen. Het programma voor 25 maart ziet er als volgt uit:

13:30 – 14:00 uur : Ontvangst
14:00 – 14:15 uur : Welkom & introductie
14:15 – 15:00 uur : Sessie 1 - De mitsen en maren van ‘werken in de Cloud’
Hoewel veel bedrijven inmiddels ‘werken in de Cloud’, blijven vooroordelen, mitsen en maren hardnekkig rondgaan. Terecht? Of sentimentele drempels in de ontwikkeling naar een nieuwe manier van werken? In deze workshop nemen wij u bij wijze van spreken aan de hand en werpen we een realistisch en kritische blik op veelgehoorde tegenwerpingen.

15:00 – 15:15 uur : Koffiebreak

15:15 – 16:00 uur : Sessie 2 - ICT voor juristen - feiten en fabels over Security
Met de opkomst van digitalisering rijst al snel de vraag hoe gevoelige data beveiligd wordt. Voor veel juristen een onbekend terrein, maar gezien het werkveld zeker van belang. In deze sessie nemen we feiten en fabels omtrent ICT beveiliging voor juristen nader onder de loep.

16:00 – 16:30 uur : Afronding incl. borrel en napraten

ICT Concept biedt u deze middag kosteloos aan.

Om uw persoonlijke seat te reserveren kunt u zich via deze e-mail inschrijven. U ontvangt na opgave een bevestiging van inschrijving inclusief locatiegegevens en de routebeschrijving.