ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept blijft vooroplopen!

08/04/2014 -

Als marktleider in de juridische sector, blijft ICT Concept zich voortdurend vernieuwen en verbeteren. Op het gebied van dienstverlening, Cloud werken en ICT veiligheid. Om deze voorlopersrol stevig te bevestigen heeft ICT Concept nu waarborgen ingeroepen voor de continuïteit van haar dienstverlening op het Cloudplatform. Hiertoe is een overeenkomst gesloten met de ‘Stichting Continuïteit Cloudplatform’ (SCC). 

Wat betekent dit voor u?


Deze stichting heeft zich zelfstandig verplicht om alle aangeslotenen - in geval van faillissement van ICT Concept B.V. - voor een periode van tenminste 3 maanden toegang te blijven verlenen tot de hun toebehorende data en geboden faciliteiten op het Cloudplatform. U dient daarvoor wel aangesloten te zijn bij de Stichting. Hiervoor betaalt u een jaarlijks bedrag van € 22,50 voor registratie- en administratiekosten. 

Aanmelden als aangeslotene

Om de vruchten te plukken van deze waarborg, dient u zich eerst te registreren als aangeslotene. Dit geschiedt door retourzending van het aanmeldformulier (zie ook de verklaring en aanvullende voorwaarden op onze website). Print het formulier uit, vul het volledig in en stuur het vervolgens voorzien van rechtsgeldige ondertekening retour naar het op het formulier vermelde adres. Na uw betaling aan de Stichting bent u aangeslotene en dus nog beter gegarandeerd van de dienstverlening.