ICT Concept actueel

Nieuws

Wie is Wie? - Dit is Aart van Malenstein

15/03/2022 -

Advocatuur, notariaat, deurwaarderij, accountancy en het MKB: slechts een greep uit de branches die door ICT Concept naar volle tevredenheid van haar klanten worden bediend. Wie zijn de mensen bij ICT Concept die elke dag zorgen dat alles op het gebied van uw ICT infrastructuur geregeld is? Elke maand zetten wij de spotlight op een medewerker van ICT Concept. Wij spraken deze keer met Aart van Malenstein, Business Advisor en Teamlead Inside Sales.

Wie ben je?

Ik ben Aart, 31 jaar oud en woonachtig in Putten samen met mijn vrouw Melanie, onze kids Levi en Maud en onze trouwe viervoeters Puck & Guus waarmee we vaak wandelen in het bos. Ik sport graag, denk aan zaalvoetbal en de sportschool. Daarnaast drink ik zo nu en dan een biertje met mijn vrienden.Wat is je functie binnen ICT Concept?

Bij ICT Concept ben ik naast mijn werkzaamheden als Business Advisor ook verantwoordelijk voor het Inside Sales team. Ik heb dus een combinatiefunctie. Een flink deel van mijn tijd besteed ik aan relatiebeheer bij zowel nieuwe als bestaande klanten en het aansturen van het Inside Sales team. Wij zorgen er met z’n allen voor, dat onze klanten tevreden zijn én blijven.

Waar ben jij het meest trots op?

Wanneer ik terugkijk op mijn carrière binnen ICT Concept, dan ben ik toch het meest trots op mijn groei binnen de organisatie zowel qua functie als qua persoon. Ik kwam binnen als Junior Inside Sales Medewerker, een afdeling waarvoor ik inmiddels verantwoordelijk ben, en ik kan mijn werkzaamheden hiervoor combineren met mijn leuke portefeuille aan klanten.

Wat waren lastige situaties waarmee jij tijdens je werk bent geconfronteerd?

In de afgelopen coronaperiode heb ik flink wat aanpassingen moeten doorvoeren op privégebied en op het gebied van tijdmanagement. Efficiënt werken aan trajecten terwijl je thuiswerkt was soms pittig. Het was af en toe wel even alle ballen tegelijkertijd hooghouden!

Waaruit haal je de meeste voldoening tijdens je werk?


Ik denk graag mee met (nieuwe) klanten en investeer op allerlei manieren in de relatie met hen. Daarnaast vind ik het erg leuk om mijn collega’s te ondersteunen door o.a. mijn ervaringen te delen. Het is een combinatie van beiden. Vandaar ook dat ik een dubbele rol heb. Enerzijds is het leuk om te kijken hoe wij als Inside Sales Team beter kunnen presteren, anderzijds vind ik het leuk om de behoeften van klanten naar wens te vervullen. Dat zij vertrouwen blijven hebben of gaan krijgen in onze dienstverlening.