Printer Pack

Geld kunt u niet printen - U kunt het wel besparen

Uw printer­kosten kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Omdat geld niet uit de printer komt rollen is het mooi dat u hierop kunt besparen. Met het Printer Pack van ICT Concept beschikt u over de print/scan oplossing die bij u past, voor een vast bedrag per maand.

Alles rondom uw printer wordt geregeld. Wij regelen de apparatuur, installatie, onderhoud, beheer, ondersteuning, afvoer van de apparatuur na de looptijd en alle verbruiksartikelen zodat u iedere printopdracht haarscherp uit kunt voeren zonder een cent teveel te betalen.

Veilig en geïntegreerd scannen en printen

Als onderdeel van een meerlaagse beveiligingsaanpak is het veilig kunnen printen en scannen een must. Dankzij de innovatieve oplossingen van Kyocera op het gebied van Follow Me Printing (MyQ) en digitale document archivering (ScannerVision).

Met Follow Me Printing middels MyQ kunt u uw printopdrachten op iedere printer in uw kantoor ophalen met bijvoorbeeld een persoonlijke pas of inlogcode. Zo weet u zeker dat uw prints niet per ongeluk door iemand anders worden meegepakt. 

Met de digitale document archiverings oplossing ScannerVision kunt u met slechts enkele eenvoudige handelingen alle documenten scannen, digitaliseren, bewerken, kenmerken, routeren en op de gewenste locatie in het juiste formaat opslaan.

Kosteloze TCO analyse en proefplaatsing

Benieuwd wat u gaat besparen door over te stappen naar het volledig beheerde Printer Pack van ICT Concept? Wij voeren graag, kosteloos, een analyse uit om uw huidige Total Cost of Ownership in beeld te brengen.

Uit deze analyse blijkt wat uw printers werkelijk kosten, inclusief de onzichtbare kosten. Ook bieden wij u graag een proefplaatsing aan om het gebruiksgemak van onze Kyocera Multifunctionele Printers (MFP’s) zelf te ervaren.

Analyse en/of proefplaatsing aanvragen