ICT Concept actueel

Nieuws

Webinar Veilig Mailen met de Rechtspraak

08/09/2022 -

Wij nodigen u graag uit voor het webinar “Veilig Mailen met de Rechtspraak”. Dit webinar staat in het teken van de aanstaande ontwikkelingen rondom de NTA 7516 norm. ICT Concept en Aangetekend B.V. nemen u mee in de wereld van beveiligd mailen. We geven u tijdens het webinar o.a. adviezen over het maken van de juiste keuze aangaande beveiligd mailen software. Ook tonen wij u hoe er eenvoudig een overstap gemaakt kan worden naar een nieuwe pakket, waardoor u kosten bespaart. U kunt altijd en overal uw documenten beveiligd versturen naar de Rechtspraak.


Afbeelding mailen met de rechtspraak
Schrijf u nu in voor dit gratis webinar!

Aanleiding van dit webinar

Tegenwoordig bestaat er een breed palet aan Veilig Mailen oplossingen voor juridische kantoren ten gevolge van nieuwe, stringente AVG-richtlijnen. Het zal dan ook niemand binnen de juridische sector ontgaan zijn dat er de afgelopen periode meerdere wijzigingen zijn doorgevoerd, die te maken hebben met Veilig Mailen met de Rechtspraak. Om alle risico’s aangaande beveiligd mailen zoveel mogelijk in te dammen, is in 2018 de Nederlands Technische Afspraak 7516 (NTA 7516) in het leven geroepen. Communicatiemethoden zoals e-mail en chat, met privacygevoelige informatie, moeten in het kader van digitaal communiceren voldoen aan deze NTA 7516 norm.

Onlangs hebben er veranderingen plaatsgevonden die direct effect hebben op de certificeringen van Veilig Mailen aanbieders. Wat zijn die veranderingen en wat betekenen die ontwikkelingen voor u als jurist op de lange termijn?

Sprekers


Aart van Malenstein, Business Advisor van ICT Concept

Philip Voogt, Director Co-founder van Aangetekend B.V.

Onderwerpen

  • Eenvoudig en Veilig Mailen met de Rechtspraak
  • De juridische grondslag van Aangetekend Mailen in het kort
  • Thuiswerken en veilig, rechtsgeldig communiceren
  • Fysieke post en digitaal versturen
  • Aangetekend Mailen - belangrijke stukken/contracten naar relaties versturen
  • Digitale Handtekening

Wanneer

Donderdag 29 september 09:30 - 10:30 uur

Inschrijfformulier

Schrijf u in voor het webinar en stel al uw vragen live aan de gasten! Het enige wat u nodig heeft om de uitzending te bekijken, is een device met een stabiele internetverbinding.

Klik hier om u in te schrijven.

Dit webinar is gericht op de juridisch professional en iedereen die regelmatig privacygevoelige informatie uitwisselt met personen en instanties.