Alles verbonden, één vast bedrag per maand

Connectivity Pack

Het Connectivity Pack biedt u, als ontzorgmodel, een maatwerkoplossing voor uw internetverbinding en de beveiliging van uw infrastructuur. De ideale oplossing voor zowel thuis als op kantoor. Zo biedt Connectivity Pack u een compleet pakket voor een vast bedrag per maand.

 

DOWNLOAD direct de leaflet Connectivity Pack

Afgestemd op uw specifieke situatie nemen we het geheel aan o.a. internetverbindingen, Gatekeepers, beveiligingen, maar ook WiFi-infrastructuur, SSL-certificaten, SPAM-filtering en wat nog meer op uw werkomgeving van toepassing is, op in het Connectivity Pack. Hierdoor kunnen we voor een vast maandbedrag levering, installatie, onderhoud, beheer en incidentmanagement van dit belangrijke stuk van uw IT-platform volledig ontzorgd en helemaal op maat aanbieden.

Over Connectivity Pack

Van een eenvoudige oplossing voor thuis tot een complete, redundante omgeving voor op kantoor. Het Connectivity Pack wordt volledig afgestemd op uw specifieke situatie. Zo kan het Connectivity pack onder andere het volgende omvatten:

  • Gatekeepers (o.a. VPN server en firewall);
  • Abonnement Beveiligingsupdates;
  • Veilige en betrouwbare internetaansluiting;
  • Extra internetaansluiting als back-up;
  • Desgewenst o.a. WiFi, noodstroomfaciliteit en SPAM-filter voor inkomende en uitgaande e-mail;
  • Alle beheer, onderhoud en incidentmanagement;
  • Alle benodigde abonnementen en installatiekosten op bovengenoemde producten en diensten.

Heeft u al een Gatekeeper of internetverbinding? Ook, of zelfs juíst dan, is het Connectivity Pack interessant voor u. ICT Concept kan in veel gevallen de bestaande onderdelen namelijk in het Connectivity Pack opnemen en automatiseren.

Beheer op afstand, een veilig gevoel

Dankzij de dienstverlening van ICT Concept heeft u de zekerheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week, waakzame ogen die uw automatisering in de gaten houden en op afstand ingrijpen als dat nodig is. Daardoor worden problemen die uw continuïteit ondermijnen vaak al voorkomen voordat ze door u opgemerkt worden. Door het Remote Monitoring en Management Team worden uw servers, werkplekken en applicaties constant gemonitord en worden bijvoorbeeld security updates uitgevoerd of mogelijke risico’s voor uw bedrijfsvoering geïdentificeerd.

U ontvangt op basis van een overeengekomen SLA (Service Level Agreement) periodiek rapportages over de staat van uw IT, bespreken we welke zaken wij voor u gaan aanpakken en welke mogelijke verbeterpunten er voor de lange termijn zijn. Zo heeft u niet alleen de zekerheid van een veilige, altijd beschikbare kantoorautomatisering, maar is ook voor de lange termijn uw systeembeheer in goede handen zonder dat u hier zelf extra mensen voor in dienst hoeft te nemen. Uw eigen IT-manager of systeembeheerders kunnen zich zo richten op waar ze goed in zijn: collega’s helpen, innovaties doorvoeren en uw organisatie helpen de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Nieuwsgierig?

Meer weten over de mogelijkheden van Connectivity Pack voor uw kantoor? Belt u ons vandaag nog.

Direct contact

Bel: 088 002 84 82

 

Vragen over het Connectivity Pack?
Neem contact op met Gohar Chaudhry voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek