Alles voor elkaar met ICT Concept

Workplace Pack

Voor ICT Concept is ontzorging van uw IT en het realiseren van kostenbesparing door efficiëntie het uitgangspunt. Eerder al ontwikkelde ICT Concept het Connectivity Pack om uw koppelingen met andere netwerken en internet volledig te ontzorgen. Om uw werkplek volledig te ontzorgen, heeft ICT Concept nu het Workplace Pack ontwikkeld.

DOWNLOAD direct de leaflet Workplace Pack

Met het Workplace Pack is onder meer de hardware en standaard software op uw bureau op maat gefaciliteerd. De continuïteit hiervan wordt gewaarborgd met onder andere beheer, onderhoud, incident management en vervangende hardware. Het Workplace Pack is ook weer afgestemd op uw situatie; voor een vast bedrag per maand.

Wat is het Workplace Pack

In het Workplace Pack zijn alle IT gereedschappen opgenomen voor een kostenefficiënte werkplek. U kunt het Workplace Pack volledig op uw situatie afstemmen, hoeveel 'werkplekken' uw kantoor ook heeft. 

  • HP apparatuur: PC, laptop of Thin Client;
  • Inclusief installatie, standaard Microsoft software, beheer, incident management en onderhoud;
  • Extra opties voor thuiswerken, back-up en inrichting;
  • Vervangende hardware;
  • Vast bedrag per maand, all-in.

Complete ontzorging door ICT Concept

Met het bieden van Packs, maakt ICT Concept uw IT efficiënt en beheersbaar. De komende maanden zullen meer Packs worden geïntroduceerd. Wij houden u hiervan graag op de hoogte. Wilt u meer weten over de maatwerkoplossingen van ICT Concept? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag.

Direct contact

Bel: 088 002 84 82