Gemakkelijker inloggen met de gratis Authenticator app

Authenticator app

Om toegang tot uw online werkomgeving nog gemakkelijker te maken, heeft ICT Concept proactief een Authenticator app ontwikkeld.

  • Eenvoudig inloggen met de gratis Authenticator app
  • U blijft inloggen d.m.v. kennis en bezit
  • Nu al gratis te downloaden in App Store, Microsoft Store en Google Play

  

Logt u nu in via sms of token?

Werkt u in de Private Cloud en logt u in via een code op uw token of per sms? Dan kunt u - indien u gebruikmaakt van iOS, Windows Phone (versie 8.1 en hoger) of Android (of Blackberry 10) - ervoor kiezen per direct over te stappen op de gratis Authenticator app. Deze is nu beschikbaar in de app stores!

Waarom de Authenticator app?

De app is gratis en altijd up-to-date. Om vanaf elders toegang te krijgen tot de Terminal Server bij u op kantoor, kunt u eenvoudiger inloggen met de app. We hebben gemerkt dat sms in praktijk korte tijd op zich laat wachten en sporadisch zelfs niet aankomt. Met de app is dat direct opgelost. De app geeft immers direct uw inlogcode. U blijft dus inloggen middels kennis en bezit - de meest veilige manier - maar bent niet langer afhankelijk van bereik. Uw smartphone heeft u altijd bij de hand en de app geeft direct uw code. 

Verkrijgbaar via app stores

De Authenticator app is momenteel al beschikbaar voor iOS, Windows Phone en Android devices. Wilt u gemakkelijker inloggen op uw Private Cloud en gebruikmaken van de app? Download de app of neem contact met ons op: 088 002 84 81. Ook voor vragen over de app of hulp bij downloaden, bel ons!

Ja, direct de beveiliging van uw bedrijfsdata maximaliseren

Neemt u contact op zodat ook u kunt inloggen met de gratis Authenticator app. Deze is al verkrijgbaar in de app stores. ICT Concept maakt veilig inloggen niet alleen vanzelfsprekend. We investeren ook in maximale veiligheid. Ook voor hulp bij het instellen van de Authenticator app of het beantwoorden van eventuele vragen staan onze specialisten u graag te woord.

Privacy Statement

De Authenticator app verzamelt en/of bewaart geen persoonlijke gegevens.