Zorgeloos kunnen werken

Connectivity

Waar werk in het verleden op een vaste tijd en op een vaste locatie plaatsvond, kunnen we tegenwoordig altijd en overal aan de slag. Thuis, onderweg én op kantoor. ICT Concept ontzorgt haar klanten.

Welke verbinding voor uw situatie

Om te bepalen welke verbinding past in uw situatie, brengen wij allereerst uw wensen en kansen in kaart. Willen u en uw medewerkers thuis kunnen werken? Altijd en overal verbinding kunnen maken met de kantooromgeving? Welke vereisten zijn nodig voor uw juridische praktijk? Wij zorgen ervoor dat u als vanzelfsprekend kunt werken, exact zoals u dat wenst.

Wij maken graag een afspraak om uw kansen in kaart te brengen.

Redundantie

Toenemende eisen aan uw ICT omgeving en de bijbehorende verbindingen, zorgen voor extra druk op uw ICT. Tegelijkertijd liggen de functionele eisen aan uw ICT omgeving en de verbindingen steeds hoger. U wilt sneller kunnen werken, meer capaciteit. Redundante systemen en verbindingen zorgen ervoor dat u altijd bij uw omgeving kunt, ook wanneer een verbinding faalt. Hiervoor zijn diverse oplossingen die afhankelijk van uw situatie naadloos aansluiten. Wij adviseren u graag.