Via elk apparaat altijd toegang tot uw werkplek

SSLRDP App

U wilt overal en altijd bij uw werkplek kunnen. Daarom hebben wij de SSLRDP App ontwikkeld. Daarmee heeft u altijd toegang tot uw applicaties en documenten, ongeacht de tijd, plaats of het apparaat waar u op werkt.

De SSLRDP App is een applicatie voor Windows, macOS, iOS, iPadOS en Android, waarmee via een beveiligde verbinding toegang kan worden verkregen tot uw ICT Concept cloud werkplek, of ICT infrastructuur op uw kantoor*. Al het verkeer over deze zogenaamde tunnelverbinding is versleuteld en beschikbaar via zowel mobiele als vaste internetverbindingen.

Voor Windows en macOS 

De SSLRDP App is gratis te gebruiken voor zowel Windows als macOS gebruikers. Met deze applicatie kunt u ook buiten het kantoornetwerk, op een veilige manier inloggen op uw cloud werkplek van ICT Concept. De SSLRDP App biedt ondersteuning voor onze twee-factor-authenticatie als extra beveiligingslaag.

Installeer de SSLRDP voor Windows en/of Mac

 

Voor iOS, iPadOS en Android

De SSLRDP App is ook beschikbaar voor uw iOS, iPadOS en Android. Met deze app kunt u ook vanaf uw smartphone of tablet gebruik maken van nagenoeg de volledige functionaliteit van uw vertrouwde werkplek. De diverse tapbewegingen die gebruikelijk zijn voor uw mobiele apparaat zijn, dankzij deze speciaal ontwikkelde app, geschikt gemaakt voor het bedienen van uw werkplek, die u normaal gesproken natuurlijk met een muis bedient.

De SSLRDP App is beschikbaar in de Apple App Store en de Android Play Store.

  

*Werkt alleen op omgevingen die beveiligd zijn met een door ICT Concept beheerde firewall/Gatekeeper.

Privacy statement

De SSLRDP App verzamelt en/of bewaart geen persoonlijke gegevens.