Werken zonder zorgen

IT Beveiliging

De scope van veiligheid strekt zich uit van de vraag hoe veilig uw netwerk werkelijk is, gevaren van binnenuit en buitenaf tot aan de risico’s die u überhaupt met uw ICT loopt. Het Security Pack van ICT Concept geeft u inzicht in de huidige stand van zaken op uw kantoor, in concrete oplossingen om eventuele verbeterpunten te tackelen en ontzorgt u vervolgens volledig met betrekking tot bovenstaande kwesties.

Direct contact

Bel: 088 002 84 80

Als marktleider in de juridische sector en specialist voor het MKB kennen wij als geen ander de impact van veiligheid op uw kantoor. U bent zeker niet gebaat bij oppervlakkige beveiliging!

IT beveiliging door ICT Concept

Met de beveiligingssystemen van ICT Concept, zoals anti-SPAM en anti-virus applicaties en firewalls, beschermt u uw bedrijfsgegevens zonder de gewenste flexibiliteit te verliezen. Daarnaast zorgen onze Remote back-up systemen ervoor dat u, indien nodig, snel kunt terugvallen op een recente back-up.

IT beveiliging voor juridische kantoren

Voor juridische kantoren biedt ICT Concept een maatwerkpakket voor IT beveiliging. In dit maatwerkpakket (het Security Pack) komen Bewustwording, Beleid, Beveiliging en Bewaken aan de orde.

Het Security Pack bevat vervolgens alle producten, diensten en services die nodig zijn om voor uw specifieke situatie de ICT-beveiliging op het gewenste en noodzakelijke niveau te krijgen en te houden. U kiest zelf welke onderdelen van het pack voor uw organisatie van belang zijn. Zo stelt u op basis van uw situatie, wensen en vereisten uw eigen Security Pack samen. Daarbij voorzien wij u natuurlijk van deskundig en betrouwbaar advies.  

Bel: 088 002 84 80 voor meer informatie

IT beveiliging voor accountantskantoren

Voor accountantskantoren heeft ICT Concept in nauwe samenwerking met securitypartner Access42 een Cybersecurity Assessment samengesteld. Op basis van Mens, Proces en Technologie vindt er zowel op locatie als op afstand een toetsing plaats. De conclusies worden vervolgens gerapporteerd, inclusief een actieplan om onderdelen die onvoldoende scoren effectief te verbeteren. Dit kan in samenwerking met uw vaste IT-partner of door ICT Concept worden uitgevoerd.

Brochure: Vier stappen om cyber-criminaliteit bij uw accountantskantoor te voorkomen

Accountantskantoren die werken met persoonsgegevens en gevoelige informatie worden geconfronteerd met nieuwe onderwerpen: het digitaal veiligstellen van kantoorinformatie en klantgegevens. Maar hoe? Speciaal voor accountantskantoren heeft ICT Concept de brochure 4 stappen om cyber-criminaliteit bij uw accountantskantoor te voorkomen samengesteld. Met aandachtspunten, tips en een helder stappenplan.

Download de brochure

Nieuwsgierig?

Wij kennen uw dagelijkse praktijk en ontwikkelen en beheren specifieke oplossingen voor de beveiliging van persoonsgegevens en privacygevoelige data. ICT Concept verzorgt voor vele tientallen juridische kantoren, MKB bedrijven en accountantskantoren de IT beveiliging, de IT continuïteit (Cloud Pack), de bereikbaarheid (Verbindingen) en het eenvoudiger maken van de werkomgeving (Workspace 365). Alles tegen een vast bedrag per maand.

Informeer gerust naar een passende oplossing voor IT beveiliging voor uw organisatie.