Voor al uw vragen over Enterprise Drive

Support bij installatie en gebruik

Heeft u vragen over het gebruik van Enterprise Drive? Onze specialisten helpen u graag op weg. Onderstaand vindt u de installatiehandleiding, de engelstalige manual en de contactgegevens van de Servicedesk van ICT Concept.

Snel aan de slag

In deze verkorte handleiding vindt u de belangrijkste gebruikerstips voor Enterprise Drive. 

Installatiehandleiding (NL)

Voor het eerst Enterprise Drive gebruiken? 

Bent u uitnodigd voor Enterprise Drive? Heeft u Enterprise Drive geinstalleerd en wilt u het voor het eerst gebruiken? Dowload hier de quick start. De belangrijkste stappen op 1 A4.

Quick start - Uitnodiging Enterprise Drive

Quick start - Gebruik

Beknopte handleiding

Maakt u gebruik van Enterprise Drive en heeft u een gebruikersvraag? Of wilt u in het kort weten wat er met Enterprise Drive mogelijk is? We hebben speciaal voor u een beknopte handleiding opgesteld. Beschikbaar in Nederlands en Engels.

Beknopte handleiding (NL)

Beknopte handleiding (ENG)

Uitgebreide handleiding

Wilt u alles weten over het installeren en gebruiken van Enterprise Drive of heeft u een specifieke gebruikersvraag? Check de uitgebreide handleiding. Hierin vindt u alle ins en outs. De handleiding is alleen beschikbaar in het Engels.

Uitgebreide handleiding (ENG)

Support

Heeft u na installatie van Enterprise Drive vragen over het gebruik van Enterprise Drive? Neemt u gerust contact op met onze specialisten van de Servicedesk. Zij helpen u graag en zijn telefonisch te bereiken via 088 002 84 81.